HomeEvenementenTartaros Campus Challenge!

Tartaros Campus Challenge! Maak je klaar voor een adrenaline-pompende ervaring als geen ander!

Op 10 december 2023 organiseert Tartaros alweer de achtste survival run voor iedereen die zich eens wilt uitdagen!

Een survivalrun is een combinatie tussen hardlopen en het overwinnen van hindernissen. Er zijn dit jaar twee verschillende afstanden te doen, namelijk 6 en 9 km! Bij de 9 km kan er gekozen worden tussen recreatief, BSR of KSR. De BSR is een wedstrijdcategorie voor beginnende survivalrunners die door willen stromen naar de KSR. Het parcours voor de 9km recreatief en de BSR zal dan ook wat lichter zijn dan voor de KSR. Voor de recreatieve variant kun je het ook gezellig als groep doen, dus neem al vrienden en familie mee en verleg je grenzen!

De survivalrun loopt over de campus. Bekijk hier de route. De kosten zijn tussen €18,50 en €23,50 voor sbn leden en tussen de €23,50 en €25,00 als je niet lid van de sbn bent.

Om deze geweldige run werkelijkheid te maken, hebben we ook veel vrijwilligers nodig. Als vrijwilliger kun je allerlei leuke taken uitvoeren, zoals het beoordelen van de deelnemers of het bezorgen van eten en drinken aan je medevrijwilligers. Ook mag je de run op zaterdag 9 december gratis lopen! Als afsluiter van deze geweldige ervaring ben je ook uitgenodigd voor de vrijwilligers vuurkorf avond een week later.

Dit wordt zonder twijfel een adembenemende ervaring, of je nu als deelnemer of vrijwilliger meedoet. Veel succes en geniet van het avontuur!