HomeEvenementenEn.....klimaatactie!

En.....klimaatactie!

De meeste mensen zijn het erover eens dat er actie moet worden ondernomen om de gevolgen van klimaatverandering te beperken. Maar wat is de meest effectieve manier om dingen in gang te zetten? Is het blokkeren van een snelweg of jezelf vastlijmen aan een beroemd kunstwerk de juiste manier? Of is het oprichten van een academisch klimaatcentrum effectiever? Discussie met: prof.dr.ir. Albert van den Berg, dr. Cheryl de Boer (oprichters van het UT Klimaatcentrum) en dr. Ernst-Jan Kuiper (klimaatwetenschapper en Extinction Rebellion activist). In samenwerking met Scientists4Future-Twente, Green Hub Twente, KIVI Students Twente, Ockham en Scientists & University Rebellion. Dit programma is in het Engels, ziehier.

ZAAL: Vrijhof-Amphi


Vragen:

A. Heukels (Anneke)
Ondersteunend en Beheerspersoneel