HomeEvenementenOfficiële opening van het Advanced Manufacturing Centre

Officiële opening van het Advanced Manufacturing Centre

De officiële opening van het Advanced Manufacturing Centre (AMC) vindt plaats op 10 oktober 2023.

Het AMC heeft alle competenties van FIP-AM@UT in huis en is een levende demonstratie- en testfaciliteit voor de allernieuwste machines en de concepten in geavanceerde productie. Het centrum zal een belangrijke rol spelen in het versterken van plaatselijke mkb-ondernemingen-met de nieuwste kennis en vaardigheden, om hen te helpen de doelen in Industrie 4.0 die zij in stellen te behalen.

Programma

15.00 – Deuren open

15.45 – Welkomstwoord

16.10 – Eerbetoon aan wijlen Prof. Fred van Houten

16.20 – Industriële perspectieven

16.45 – Onthulling door prof. dr. Vinod Subramaniam en prof. dr. Thomas Bergs

17.00 – Rondleiding door het AMC en tijd om te netwerken

Ik ben aanwezig
MELD JE HIER AAN

Het evenement is alleen toegankelijk op uitnodiging.

Naast de officiële opening zullen er gedurende dezelfde week meerdere evenementen plaatsvinden om industrieën, NGO's, onderzoekers en studenten bijeen te brengen. Tijdens die evenementen krijgen deelnemers krijgen de gelegenheid om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van geavanceerde productie te bespreken.

Voor verdere vragen kunt u een e-mail sturen naar e.morasjimenez@utwente.nl