HomeEvenementenJoris Luyendijk en de zeven vinkjes

Joris Luyendijk en de zeven vinkjes

Journalist Joris Luyendijk  is een ‘zeven-vinker’. Dat betekent dat hij een blanke hetero man is met hoogopgeleide Nederlandse ouders en dat hij VWO en universiteit heeft gedaan. Dit type man speelt de baas in Nederland. Overal in het bedrijfsleven, bij de overheid en in de politiek kom je hen tegen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook vrouwen met veel vinkjes die de scepter zwaaien. Dit leidt tot een schrijnende ongelijkheid die Luyendijk scherp aan het licht brengt in zijn boek De zeven vinkjes – hoe mannen zoals ik de baas spelen. Moderator: Ernst Bergboer (freelance journalist 1Twente). ’s Middags (15:30-17:00) is Luyendijk te gast bij Pakhuis Oost, zie: www.pakhuis-oost.nl. Dit wordt gehouden in: Wijkcentrum De Boei in Enschede, Spinnerstraat 27a

In samenwerking met: Pakhuis Oost, gemeente Enschede, Stop Armoede053 en Sirius.

ZAAL: WAAIER 2

Vragen:

A. Heukels (Anneke)
Ondersteunend en Beheerspersoneel