Mayo zonder eieren. Of een hamburger waar geen varken aan te pas komt. De trend om veganistisch te eten wordt mainstream nu zelfs fastfoodketens overgaan op diervrij eten. Sterrenrestaurants gingen al eerder op de plantaardige toer. Hiske Versprille, culinair recensent van de Volkskrant, legt uit hoe je door technieken als fermenteren of de Maillardreactie tot nieuwe smaken komt. Ook een mix van ingrediënten en texturen geeft spannend eten. Drs. Hiska Bakker (SG) interviewt haar over veganistisch koken en eten. Ir. Rianne Hagen van de succesvolle U-Today-vlog over eten, presenteert haar kookboekje. Uiteraard valt er iets te proeven! In samenwerking met U-Today en Vegan Student Association Twente.
dinsdag 20 20:00 - dinsdag 27 september 2022 20:00
Meer events
- wo 8 - wo 15 mei 2024Erasmus+ Inspire Days
- wo 8 mei 2024 20:00 - 22:00Science Café Enschede: Hoorcollege in 't Twents, doar is niks mis met!
- di 21 mei 2024 12:45 - 14:00Week of Inspiration/ Wandelen naar het einde van de wereld
- di 21 mei 2024 19:30 - 21:00Week of Inspiration / Klimaatoptimisten gezocht!
- wo 22 mei 2024 12:45 - 14:00Week van Inspiratie / De ruimte ontdekken met André Kuipers