HomeEvenementenAFGELAST: Een bord vol plantaardigheid

AFGELAST: Een bord vol plantaardigheid

AFGELAST!

Mayo zonder eieren. Of een hamburger waar geen varken aan te pas komt. De trend om veganistisch te eten wordt mainstream nu zelfs fastfoodketens overgaan op diervrij eten.  Sterrenrestaurants gingen al eerder op de plantaardige toer. Hiske Versprille, culinair recensent van de Volkskrant, legt uit hoe je door technieken als fermenteren of de Maillardreactie tot nieuwe smaken komt. Ook een mix van ingrediënten en texturen geeft spannend eten. Drs. Hiska Bakker (SG) interviewt haar over veganistisch koken en eten. Ir. Rianne Hagen van de succesvolle U-Today-vlog over eten, presenteert haar kookboekje. Uiteraard valt er iets te proeven! In samenwerking met U-Today en Vegan Student Association Twente.

Vragen: