HomeEvenementenScience Cafe: Op naar duurzaam ondernemen
danielfoster437

Science Cafe: Op naar duurzaam ondernemen

Hoe kunnen we goede business genereren, die een positieve impact heeft op mens en maatschappij? Prof. dr. ir. André Nijhof (Nyenrode Business Universiteit) verkent de historische ontwikkeling van duurzaam ondernemen en geeft houvast bij de keuzes waar we als maatschappij voor staan. Bart Pigge (Adjunct-directeur Dura Vermeer Bouw Hengelo B.V.) licht toe hoe verduurzaming zijn bedrijf flink verandert. Kom naar dit Science Café voor een hoopvol en prikkelend debat over bedrijfsethiek, transitiemanagement, burgerberaad en leiderschap! Moderator: dr. Yvonne Cuijpers (praktisch natuurfilosoof).

Bekijk hieronder de introfilmpjes van de sprekers:

Andre NijhofBart Pigge/Mark de Lat


Toegang gratis, vooraf aanmelden niet nodig.
Concordia, Oude Markt 15, Enschede

In samenwerking met KIVI Students Twente

A. Heukels (Anneke)
Ondersteunend en beheerspersoneel