HomeEvenementenMark Rutte: duivelskunstenaar

Mark Rutte: duivelskunstenaar

Al jong sprak Mark Rutte de ambitie uit om premier van Nederland te worden. Als een ware duivelskunstenaar rees hij in de gelederen van de VVD, schudde tegenstanders af en werd twaalf jaar geleden de leider van het kabinet. Inmiddels zijn we nu drie kabinetten verder en is hij premier van kabinet Rutte IV. Wie is hij? Rutte wordt soms beschreven als een man zonder eigenschappen en ongrijpbaar. Anderen zien juist zijn principes en het talent om daar pragmatisch mee om te gaan. Drs. Sheila Sitalsing is politiek redacteur en columnist van de Volkskrant. Zij schreef het boek Mark Rutte, portret van een premier. In samenwerking met Sirius en Student Union

Aanmelden verplicht


 

contact


A. Heukels (Anneke)
Ondersteunend en beheerspersoneel
Mark Rutte: duivelskunstenaar
Registreer