HomeEvenementenWeek van de Duurzaamheid

Week van de Duurzaamheid

21-25 november 2022: een week vol duurzame inspiratie 

Ondersteun onze wereld, Ontwerp jouw toekomst

De Week van de Duurzaamheid is een jaarlijkse week vol leuke en educatieve evenementen, bedacht om deelnemers te inspireren duurzaamheid te omarmen. De week wordt georganiseerd door studenten en medewerkers van ROC van Twente, Saxion en de Universiteit Twente. Samen verzorgen ze activiteiten met het thema duurzaamheid. Deelnemers kunnen hier kennis opdoen over duurzaamheid, nieuwe onderwerpen ontdekken en oplossingen bedenken voor complexe uitdagingen op het gebied van duurzaamheid.

Doe mee en laat je inspireren: Kijk op www.weekvandeduurzaamheid.nl om alle evenementen te bekijken en je op te geven.

Bekijk het hele programma op www.weekvandeduurzaamheid.nl
Klik hier

Aftermovie Week van de Duurzaamheid 2021