Zie Evenementen

Uitnodiging Informele Afsluiting Academisch Jaar

De afsluiting van het academiejaar vindt dit jaar zowel online als op de campus plaats. Elk met zijn eigen charme, elk de moeite waard om bij te wonen. Aan jou de keuze hoe je dit jaar bij de afsluiting van het academisch jaar aanwezig wil zijn

Doe mee vanuit huis

Muziek, een vermakelijke show, het zal allemaal deel uitmaken van het feestelijke, online programma van 45 minuten. Na je inschrijving beleef je de sfeer van de campus vanuit je luie stoel. Online is er plaats voor iedereen en maak je kans op een cocktail of mocktail workshop.

Kom naar de campus

Onder het genot van muziek, lekker eten en drinken, sluiten we het academisch jaar af met een beperkt aantal aanwezigen. Omdat het nog niet mogelijk is om in grote getale samen te komen, willen we iedereen een eerlijke kans geven om een van de beschikbare plaatsen te claimen. Daarom vragen wij je hulp. Met welke collega of student zou jij het evenement op de campus willen bijwonen, en waarom? Wie verdient of kan een feestje echt gebruiken? We horen graag jouw verhaal. Een paar dagen voor het event laten we je weten of een van de plaatsen voor jou is.

Sluiting Academisch jaar - 1 juli 2021
Aanmelden
Bij je inschrijving kun je aangeven of je liever online of op de campus meedoet.

Meer informatie

Klinkt goed, toch? Voor meer informatie over het evenement kun je terecht op deze webpagina. Hier kun je je ook inschrijven en aangeven welke optie je voorkeur heeft.

Graag tot dan; online of live op de campus!