Zie Evenementen

Women’s Health Research Day

WOMEN’S HEALTH RESEARCH DAY

Binnen de UT zijn we geïnteresseerd in het samenbrengen van onderzoekers om UT-onderzoek te versterken, samenwerkingen te faciliteren en een gezamenlijke visie te bepalen. De Universiteit Twente is onlangs gestart met een nieuw programma over Key Enabling Technologies for Personalized Medicine. Dit programma combineert ontwikkelingen op het gebied van medische technologie en gepersonaliseerde geneeskunde en heeft tot doel de zorg te verbeteren en te personaliseren. Een van de pijlers in dit programma is het vakgebied Women's Health of Gender Medicine. Omdat je bezig bent met gezondheidsgerelateerde onderzoeksthema's, projecten of technieken voor vrouwen, willen we je graag uitnodigen voor de UT Women’s Health Research Day. Het doel van deze dag is om een overzicht te maken van wat er op de UT wordt gedaan op het gebied van Women's Health, hoe we onze expertise kunnen bundelen om toe te werken aan een UT-brede onderzoeksmissie voor vrouwengezondheidsonderzoek, en om een visie te bepalen voor de diagnose en behandeling van ziekten die verband houden met de gezondheid van vrouwen in de toekomst.

Meer informatie over het programma volgt snel.

Waar & Wanneer
  • Datum: 29 juni 2021
  • Tijd: 14.00 - 16.00
  • Waar: Online
  • Wat: Het samenbrengen van de UT-gemeenschap van mensen die werken aan de gezondheid van vrouwen of gendergeneeskunde

Vragen & meer informatie

Als je vragen hebt, aarzel dan niet en neem contact op met:

dr. A.H. Jonker (Anneliene)
Funding Officer

HOSTED door