Zie Evenementen

Centre for Energy Innovation evenement Onderzoek, onderwijs en innovatie voor de energietransitie

Wat: Introductie & update van het Centre for Energy Innovation

Waar: Online 

Wanneer: 15 april, 14:30-16:00 

Geef je op via Livestorm
Click hier om je te registreren

Focus op de energietransitie

In 2019 is het Centre for Energy Innovation (CEI) van de UT van start gegaan. De ambitie van het CEI is om de kennis en innovatiekracht van onze onderzoekers binnen het energiedomein te focussen en koppelen aan partners in de buitenwereld. Met de meer dan 600 UT-onderzoekers die binnen dit veld actief zijn, ondersteunen en focussen we de energietransitie door onderzoek, onderwijs en innovatie. Tijdens dit evenement maak je kennis met het CEI, ontmoet je het team en je mede-onderzoekers, en krijg je een update over de status van het programma.

Dit evenement is in het Engels. Kijk voor meer informatie op de Engelstalige pagina.

Centre for Energy Innovation evenement Onderzoek, onderwijs en innovatie voor de energietransitie
Registreer