Zie Evenementen

Uitnodiging Dies Natalis 2021

DE UNIVERSITEIT TWENTE HEEFT BESLOTEN DE DIES NATALIS UIT TE STELLEN TOT 20 MEI 2022. WIJ WILLEN ONZE 60E VERJAARDAG OP EEN PASSENDE MANIER VIEREN. DAAROM KIEZEN WIJ ERVOOR OM HET VOLGEND JAAR TE VIEREN,

HOE ZIT HET MET DE INSCHRIJVING?

Ben je al ingeschreven? Wij zullen op 20 mei je plekje vrijhouden. Je hoeft niets te doen. Over een paar maanden nemen we per e-mail contact met je op voor de follow-up. Bent je nog niet ingeschreven? De inschrijving blijft open, registreer je hier.

ELKE VERBINDING HEEFT EEN VERHAAL

In deze speciale jubileumeditie van de Dies Natalis, op 26 november 2021 van 15.00 - 17.00 uur, staan de verhalen van mensen en hun inspirerende, ontroerende en vaak verrassende verbindingen centraal. Je ervaart de kracht van zestig jaar persoonlijke betrokkenheid. De kracht van zestig jaar lokale, regionale, nationale en internationale samenwerking. En de kracht van het gezamenlijk bijdragen aan een duurzame, open en eerlijke samenleving.

Je zult ontdekken dat alles binnen de UT - en daarbuiten - met elkaar verbonden is en, nog belangrijker, "elke verbinding heeft een verhaal". Laten we vieren dat we al zestig jaar inspirerende verhalen vertellen!

EREDOCTORATEN

Ter gelegenheid van haar 60-jarig bestaan reikt de Universiteit Twente vier eredoctoraten uit. Deze gaan naar IPCC co-voorzitter Debra Roberts, cybersecurity expert Jaya Baloo, natuurkundige en wetenschapsbeleidmaker Wim van Saarloos en prins Constantijn van Oranje-Nassau. Zij staan allen voor de duurzame, eerlijke en digitale samenleving die de Universiteit Twente wil ondersteunen.

Je kunt inspirerende sprekers verwachten, opzwepende muziek en de uitreiking van de Marina van Dammebeurs, de Professor de Winter Award en de Overijssel PhD Award.

Vier het 60-jarige UT-lustrum online of op de campus!
Meld je hier aan

RECEPTIE NA AFLOOP

Na de plechtigheid is er een receptie voor de personen die de Dies Natalis op de campus bijwonen. Registratie is vereist voor toegang tot het Dies-programma in gebouw De Waaier en voor de receptie. Mocht je na aanmelding verhinderd zijn, dan vragen wij je af te melden. Op deze manier kunnen we iedereen die aanwezig wil zijn op de campus, een plaats geven.

De Universiteit Twente volgt alle richtlijnen van het RIVM en de GGD met betrekking tot het coronavirus. Dit betekent: we vragen iedereen om niet naar de ceremonie te komen in geval van covidale verschijnselen. De totale capaciteit van de Waaier zal worden benut, zonder de 1,5-meter afstandsregel. Een masker of coronapas is niet nodig.

Heb je vragen over dit evenement, neem dan contact op met Hinke Mulder.

H. Mulder (Hinke)
Senior Communication Advisor