Zie Evenementen

TechMed Series: Ontwerpen verificatie en validatie - sessie 7 van 8 - ONLINE EVENT

Voor deze online workshop zijn geen beschikbare plaatsen meer.

SESSIE 7: Ontwerpverificatie en validatie

Verificatie en validatie zijn twee essentiële stappen in het ontwikkelingsproces van een medisch hulpmiddel. Bij het aanvragen van CE-certificering van uw medisch hulpmiddel moet u verificatie en validatie kunnen aanvragen. Door middel van verificatie en validatie laat u zien dat uw product en productieproces voldoen aan de eisen en geschikt zijn voor het beoogde gebruik. Deze workshop behandelt de basisprincipes van validatie en verificatie, hoe u experimenten kunt instellen om uw medische apparaat daadwerkelijk te valideren en/of te verifiëren. We delen meerdere voorbeelden van klinische ervaringen tijdens de workshop.

WAAR & WANNEER

  • 7 mei 2020
  • 15.00 - 17.00 (online deuren geopend vanaf 14.45; Q&A na 17.00)
  • Entree: gratis
  • Taal: Engels
  • Locatie: Online. Na registratie ontvang je een link naar de online meeting

THIS EVENT IS POWERED BY: