Zie Evenementen

Hannover Messe Challenge 2020 GEANNULEERD

ANNULERING HANNOVER MESSE CHALLENGE 2020

Beste leerlingen, ouders, docenten en decanen,

De landelijke projectgroep van de Hannover Messe Challenge heeft helaas moeten besluiten om het gehele evenement op 20 en 21 april 2020 te annuleren. Dit besluit is gevallen vanwege alle ontwikkelingen rondom het coronavirus. Alle leerlingen krijgen hun eigen bijdrage van €35,- terug gestort op hun rekening. De terugbetaling zal binnen enkele weken plaatsvinden.

Als organisatie vinden we het uiteraard heel erg jammer, maar gezien de omstandigheden is dit het beste besluit. In 2021 gaan we opnieuw de Hannover Messe Challenge organiseren. Zet daarom de data 12 en 13 april 2021 alvast in jullie agenda!

Met vriendelijke groet,
Organisatie HMC

Hannover Messe Challenge

Wanneer: 20 & 21 april 2020
Voor wie: 4/5 havo en 5/6 vwo leerlingen uit heel Nederland
Waar: Universiteit Twente (Enschede) en Hannover Messe 
Waarom: Ontdekken welke kanten jij op kunt in de technologie
Hoe: Volledig verzorgd tweedaags evenement inclusief vervoer naar Hannover