Zie Evenementen

Lezing: Oorlog en vrede in Europa - GEANNULEERD

DEZE LEZING IS GEANNULEERD IN OVEREENSTEMMING MET DE RICHTLIJNEN VAN DE RIJKSOVERHEID

Nie wieder Krieg? Een mondiale oorlog is er na de Tweede Wereldoorlog niet meer geweest, maar wel volop kleinere brandhaarden, dood en ellende. Han ten Broeke analyseert met welke landen, groepen of machthebbers we nu rekening moeten houden, met name in Europa. Behalve naar de nabije toekomst blikt hij – als Tukker – ook terug op het Twentse verleden tijdens 1940-1945. Drs. Han ten Broeke was jarenlang Tweede Kamerlid van de VVD en woordvoerder op het gebied van buitenlandse zaken en defensie. Tegenwoordig is hij Director of Political Affairs bij The Hague Centre for Strategic Studies. Dit programma is in samenwerking met Nooit Weer Nie Wieder