Zie Evenementen

Personalized eHealth Pre-sessie: INNOVATIONS & COLLABORATIONS

PERSONALIZED EHEALTH 

pre-sessie: Innovatie & samenwerkingen 

Voor succesvolle implementatie van innovatieve technologie investeren wij in samenwerkingen. Wil jij weten hoe en waarbij je kunt aansluiten? Neem deel aan de online discussie op 7 oktober (16.00h) bij de TechMedEvent Pre-sessie over Innovatie & Samenwerkingen. Geleid door thema coordinator Dr.Ir. Monique Tabak en Prof.dr.ir. Hermie Hermens directeur van het Personalised eHealth Tehnology programma aan de UT introduceren we verschillende samenwerkingsmogleijkheden en bestaande projecten. Een van deze projecten is gericht op Gepersonaliseerde Preventie van cognitieve achteruitgang bij veroudering. Dr. Esther Aarts is Associate Principle Investigator bij het Donders Centre for Cognitive Neuroimaging, zij zal u meenemen in dit project en de kansen om hierbij aan te sluiten. 

Datum

Oktober 26, start 16.00 CET

PROGRAMma

Dit programma vindt plaats in het Engels. Programmadetails, sprekersinformatie, etc. etc. zijn beschikbaar via het eventplatform volgend op uw registratie.

Welcome & introduction speakers

Dr.ir. Monique Tabak, University of Twente 
Prof. dr. ir. Hermie Hermens, University of Twente

Creating a regional ecosystem for personalised eHealth

Prof. dr. ir. Hermie Hermens, Director Personalised eHealth Technology program, University of Twente

Personalised Prevention of cognitive decline in ageing

Dr. Esther Aarts, Donders Centre for Cognitive Neuroimaging

Sprekers