Zie Evenementen

Twentse Wiskunde Estafette (4/5 vwo)

Op 29 november 2019 vindt de Twentse Wiskunde Estafette plaats. Leerlingen uit 4 en 5 vwo doen in teams mee aan deze uitdagende, wiskundige wedstrijd. Bekijk de onderstaande video voor een impressie van deze dag! 

Wat is de Twentse Wiskunde Estafette?

Bij de Twentse Wiskunde Estafette kan je je inschrijven in teams van 3-4 leerlingen. De dag begint met een puzzelronde. Vervolgens gaan we na de lunch verder met de estafette. In de estafette is het jullie opdracht om zoveel mogelijk wiskundige vragen op te lossen in een korte tijd. Jullie kunnen daarbij kiezen uit makkelijke en moeilijke vragen. Hoe moeilijker de vraag, hoe meer punten je krijgt. Op een groot scorebord wordt bijgehouden wie de meeste vragen ingeleverd heeft. Of dit goed of fout is krijg je pas te zien bij de prijsuitreiking! 

Meer informatie

Voor meer informatie over bijvoorbeeld een programma of inschrijving kijk op de website.