Annabel Jeuring
Annabel Jeuring

Zie Evenementen

NASA International Space Apps Challenge 2019

Voor de tweede keer organiseert Space Society Twente een Enschedese editie van de NASA International Space Apps Challenge. Deze wordt gehouden in het DesignLab van de Universiteit Twente. Studenten, wetenschappers en ondernemers werken samen aan nieuwe oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen, waarbij ruimtevaart en ruimtevaarttechnologie centraal staat.

In een tijdsbestek van 24 uur moeten zij een inspirerende en innovatieve business case ontwikkelen, waarna een professionele jury de voorstellen inhoudelijk zal beoordelen. Alle vragen en antwoorden over het evenement en de mogelijkheid tot aanmelden vind je op de website.

Een impressie van vorig jaar vind je op onze Facebook-pagina.

NASA International Space Apps Challenge 2019
Registreer