HomeEvenementenUitnodiging Lustrumcongres Cybersecurity

Uitnodiging Lustrumcongres Cybersecurity

Cybersecurity en computerfraude zijn een fact of life. Wat kunnen en moeten onderneming ertegen doen? En wat kunnen wij als bedrijfskundigen betekenen om de bedrijven waarvoor wij werken minder kwetsbaar te maken? Prangende vragen waar we tijdens het Bekader lustrumcongres op 19 juni  antwoorden op willen geven samen met oud-studie- en vakgenoten en experts uit de samenleving. Kom om te leren, geïnspireerd te worden, mee te discussiëren, je netwerk uit te breiden, oud-studiegenoten te ontmoeten.

We hebben het volgende programma samengesteld:

15.00: Inloop
15.30: Cybersecurity conferentie, met onder meer:

Twee vooraanstaande experts en sprekers over identiteitsfraude, privacy, informatiebeveiliging, bedrijfsrisico’s en praktijkcases uit het bedrijfsleven.

  • Exclusieve breakout sessies waarin cybercriminaliteit / computerfraude en worden belicht vanuit:
  • Politie en openbaar ministerie Experts van consultancybedrijven in cybersecurity Vooraanstaande wetenschappers
  • Paneldiscussie van alle sprekers met de zaal over hoe we in Nederland gezamenlijk kunnen werken aan betrouwbare infrastructuur en betere bescherming tegen cybercriminaliteit.

19.00: borrel en diner

Uiteraard is er tijdens het programma meer dan voldoende ruimte om bij te praten met oud studiegenoten. Inschrijven? Meer informatie? Locatie: Amersfoort, de Eenhoorn. Zie de website van Bekader: www.bekader.nl.