HomeEvenementenPeilbus en Politiek Café over het Wiv-referendum

Peilbus en Politiek Café over het Wiv-referendum

In de aanloop naar het referendum over de Wiv (Wet op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten) op 21 maart toert de campagne DichterBijDeBurger van Stichting Burger door Nederland. In samenwerking met Sirius, de studievereniging van Public Administration, Gezondheidswetenschappen, European Public Administration en European Studies, worden op 13 maart twee activiteiten gehouden rond het referendum over de zogeheten 'Sleepwet'.

Peilbus

Van 14.00 uur tot 15.30 uur staat de Peilbus op het O&O-plein. In de Peilbus kan iedereen die dat wil het gesprek aangaan over wat er belangrijk is. Als je zeker wil zijn dat er een plekje voor jou is, meld je dan even aan via deze link. De gesprekken in de Peilbus worden live uitgezonden.

Politiek café

Later die middag, van 16.30 uur tot 18.30 uur vindt er een politiek café plaats in gebouw Ravelijn, getiteld 'Mythbusters I & De Wiv - Onwaarheden Ontmaskerd'. Martin Rosema, universitair docent politicologie is één van de sprekers.

Om praktische redenen vraagt de organisatie dat gasten zich vooraf aanmelden. Dat kan hier. Ook het debat wordt live uitgezonden.