Zie Talent vinden

Stages, afstudeeropdrachten en vacatures aanbieden voor UT-studenten

De vacaturebank van het Career Service van de Universiteit Twente is de plek waar werkgevers hun vacature voor jong talent of een werkstudent kunnen plaatsen.

De achtergrond van onze studenten is breed: van gedragswetenschapper tot IT-deskundige of nanotechnoloog. De UT is immers een universiteit voor technische en maatschappijwetenschappen. Met hun expertise hebben de studenten iets toe te voegen aan uw bedrijf of organisatie. Bijvoorbeeld via een stageplek of afstudeeropdracht, maar ook voor uw vacatures.

Ons online platform JobTeaser biedt bedrijven vele mogelijkheden. U kunt er uw bedrijfsprofiel uploaden en aan studenten en alumni kenbaar maken wat uw bedrijf doet. U kunt er vacatures, stages en bijbanen uploaden, maar ook evenementen presenteren.

Tevens kunt u aangeven (middels een tag) dat u in contact wilt komen met studie- en studentenverenigingen. De verenigingen zullen (afhankelijk van de capaciteit) onderzoeken wat zij voor u kunnen betekenen. We nodigen u dan ook van harte uit om een account aan te maken in uw zoektocht naar talent. Maak direct een account aan als bedrijf en upload up profiel en vacatures.

U kunt ook contact opnemen met Career Services van de Universiteit Twente: 
Telefoonnummer: 053 - 489 2036
E-mail: careerservices@utwente.nl
Website: www.utwente.nl/careerservices