Career Services voor studenten

Dienstverlening loopbaanbegeleiders en het Corona-virus.

Ons dienstenaanbod gaat door.

Vanwege de situatie rondom het Coronavirus, vinden de afspraken met de loopbaanbegeleiders zoveel mogelijk plaats via Skype, telefoon of E-coaching.

Het werkboek en de oefeningen voor loopbaanbegeleiding zijn digitaal beschikbaar evenals de studiekeuze / interesse-tests.

Wil je een afspraak maken voor een online startgesprek of heb je andere vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Coronavirus nieuws


OMGAAN MET CORONAVIRUS/COVID-19
FACE COVID
Korte animatie - Effectief reageren op de Corona crisis en de daarmee gepaard gaande gevoelens van ongerustheid (Engelstalig).

CAREER SERVICES ONDERSTEUNT STUDENTEN BIJ HUN LOOPBAANORIENTATIE EN BIEDT MOGELIJKHEDEN VOOR BEDRIJVEN OM IN CONTACT TE KOMEN MET STUDENTEN. 

Studeren is meer dan alleen een diploma behalen. Zelfs tijdens het studeren krijg je te maken met vragen over je carrière en moet je al nadenken over je loopbaan na je afstuderen. Welk keuzevak kies je, ga je vakken in het buitenland doen, en wat zijn je mogelijkheden in het algemeen? Career Services van de Universiteit Twente is er om je te helpen en te ondersteunen bij het nadenken over je toekomst, zodat je zodra je bent afgestudeerd je carrière succesvol kunt starten. Wij bieden:

  • Loopbaanbegeleiding
  • Tests
  • Workshops
  • Jobteaser (online carriereplatform met vacatures, stages en carriereevenementen voor studenten)

Wij helpen bedrijven contact te leggen met UT-studenten via Jobteaser en bieden een overzicht van studentenorganisaties voor mogelijke samenwerking/workshops, etc.