Contact

Wij zijn er om jou te ondersteunen op voor een succesvolle carrière.

Of je nu een student bent die op zoek is naar stage- en carrièremogelijkheden, een alumnus die professioneel advies nodig heeft, of een werkgever die geïnteresseerd is in het aantrekken van getalenteerde UT-studenten, wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen jouw professionele doelen te bereiken.

Neem contact op met Career Services door een e-mail te sturen naar careerservices@utwente.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen op +31 (0) 53 489 2036.

Bezoek onze nieuwe Canvas pagina (EN)
Inschrijving
Op onze Canvas pagina (EN) wordt je geïnformeerd over nieuwe evenementen, workshops en meer.

Stagecoördinatoren

Elke opleiding heeft een specifiek contactpersoon voor stages:

Studieadviseurs 

Je eerste aanspreekpunt bij de opleiding is de studieadviseur. Elke opleiding heeft een eigen studieadviseur die alles weet van de opleiding. Met vragen over je studie, studieplan en studievoortgang kun je bij de studieadviseur terecht.

Alumnibureau

Het alumnibureau initieert, coördineert, ondersteunt en operationaliseert het alumnibeleid van de Universiteit Twente, haar faculteiten en haar alumniverenigingen- en kringen.

International Student Support Officers

Studie in buitenland, uitwisseling en onderwijsondersteuning

De gemakkelijkste manier om in het buitenland te studeren is door deel te nemen aan een uitwisselingsprogramma. Dit betekent dat je naar een universiteit gaat die een samenwerkingsovereenkomst heeft met de UT. De twee grootste voordelen zijn het niet betalen van collegegeld aan de buitenlandse universiteit en het volgen van cursussen in het buitenland die meetellen voor je diploma aan de UT. Alle bovenbeschrevene contact personen zijn hier te vinden.

Social media

Ons Team