Contact en VIPs

Career Services 

Neem contact op met Career Services door een e-mail te sturen naar careerservices@utwente.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 (0) 53 489 2036.

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 09:00 - 12:30 uur en 13:00 - 16:00 uur 

Kantoorlocatie: 
Vrijhof (gebouw 47), kamer 311

Bezoek onze nieuwe Canvas pagina (EN)
Inschrijving
In onze Canvas pagina (EN) wordt je geïnformeerd over nieuwe evenementen, workshops en meer.

Leer ons iets meer kennen doormiddel van naar beneden te scrollen ;)

Andere VIPs :

Stagecoördinatoren

Studieadviseurs 

Je eerste aanspreekpunt bij de opleiding is de studieadviseur. Elke opleiding heeft een eigen studieadviseur die alles weet van de opleiding. Met vragen over je studie, studieplan en studievoortgang kun je bij de studieadviseur terecht.

Alumni bureau

Het alumnibureau initieert, coördineert, ondersteunt en operationaliseert het alumnibeleid van de Universiteit Twente, haar faculteiten en haar alumniverenigingen- en kringen.

Internationale Student Support Officers

Coördinatoren voor studie in het buitenland, Coördinatoren voor uitwisselingsstudenten en contact personen voor het centrum voor onderwijs ondersteuning

De gemakkelijkste manier om in het buitenland te studeren is door deel te nemen aan een uitwisselingsprogramma. Dit betekent dat je naar een universiteit gaat die een samenwerkingsovereenkomst heeft met de UT. De twee grootste voordelen zijn het niet betalen van collegegeld aan de buitenlandse universiteit en het volgen van cursussen in het buitenland die meetellen voor je diploma aan de UT. Alle bovenbeschrevene contact personen zijn hier te vinden.

Social media

Ons Team