HomeOnderwijsMasterSummer School CuriousU valt in de prijzen
NESO Utwente
instagram photo
instagram photo
instagram photo

Summer School CuriousU valt in de prijzen Braziliaanse NESO winnares kiest voor Universiteit Twente

De Summer School CuriousU vorig jaar voor het eerst georganiseerd in augustus op de Campus van de Universiteit Twente valt nu al in de prijzen. Van alle grote Summer Schools in Nederland kiest de winnares van een Braziliaanse Instagramwedstrijd vanuit NESO Brazilië voor de Universiteit Twente. Luise Fialho mocht als hoofdprijs kiezen uit een van de acht grote Summer Schools in Nederland. KLM verzorgt haar reis naar Nederland.

CuriousU lijkt mij een geweldige ervaring!

Luise Fialho

De Wedstrijd

Braziliaanse studenten deden mee aan een Instagramwedstrijd door foto’s te posten met de hashtag #estudarnaholanda. Er werden maar liefst 5.439 foto’s geplaatst. Op de afbeeldingen staan vooral internationale aspiraties en kunstzinnige uitingen van Braziliaanse studenten. Een jury bestaande uit specialisten voor kunstfotografie van de Universiteit Kabk selecteerde de winnende foto’s. Dit is de winnende foto:

CuriousU: Summer School Festival in Europa 14 - 23 augustus, 2016

Wat is CuriousU?
CuriousU combineert een Summer School met een festival en biedt daardoor een unieke ervaring: academische cursussen, muziek, sport, theater, inspirerende sprekers. De eerste editie van CuriousU in 2015 was een groot succes met meer dan 160 deelnemers uit 28 landen wereldwijd. De courses zijn een afspiegeling van de UT onderzoeks- en onderwijsgebieden:

Nieuw: naast de wetenschappelijke courses zijn er deze zomer tevens andere courses binnen het CuriousU concept, te weten:

Curiousu Aftermovie 2015

drs. J.G.M. van den Elshout (Janneke)
Persvoorlichter (aanwezig ma-vr)
Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies