Master

Contact

Heb je vragen over een opleiding of over de University of Twente? Bel, mail, schrijf of chat dan met het Study Information Centre. Hier zitten enthousiaste studenten klaar om al je vragen te beantwoorden.

Het Study Information Centre is op werkdagen geopend van 9.00 tot 17.00 uur. 

Telefoon: 053 489 5489

Vragen m.b.t. doorstroommogelijkheden naar een wo-master met een Saxion hbo-bachelor kun je ook mailen naar doorstroom@saxion.nl.

Gebruik ons contactformulier om een vraag te stellen
Heb je vragen?
Stel je vraag

Chat

Tijdens de openingstijden kun je met een studievoorlichter chatten door de chatbutton rechts onder in beeld te gaan gebruiken.

Whatsapp

Tijdens onze openingstijden zijn we ook bereikbaar via Whatsapp: 0647626483. Op dit 06-nummer kun je ons niet bellen.

Kom ons bezoeken

Open dag of meeloopdag

Als je wilt meer wilt weten over de opleidingen die de University of Twente te bieden heeft en je wilt de campus zien, kom dan naar de master open dag in maart of november. Als je al weet wat je wilt gaan studeren kan je beter een meeloopdag bijwonen. Meelopen op een door jou gekozen dag is de beste manier om al je vragen te stellen aan studenten van de door jou gekozen opleiding.

HBO masteravond

Tijdens de HBO masteravond kun je uitgebreid praten met medewerkers en studenten over een of twee masters van je keuze. De opzet is kleinschalig en persoonlijk. 

Hoe je ons vindt

Je kunt de routebeschrijving en de campusplattegrond bekijken. Daarnaast kun je met onze digitale campustour alvast een kijkje nemen op onze campus.

BEZOEKADRES

Study Information Centre
Campus University of Twente
Gebouw de Spiegel
Kamer 112
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede

Postadres

University of Twente
Study Information Centre
Postbus 217
7500 AE Enschede

Social media

Van Facebookpagina's tot Twitterfeeds, LinkedIn-groepen en een reeks aan andere tools: de University of Twente stelt je in staat om je gedachten te delen, vragen te stellen, in gesprek te gaan, indrukken te krijgen en het nieuws onder de universiteit te volgen:

     

 

Stel een vraag

* betekent dat een veld verplicht is

Jouw vraag is verstuurd. Persoonlijk contact is belangrijk voor ons en we streven ernaar om jouw vraag snel mogelijk te beantwoorden. Met vriendelijke groet, Universiteit Twente.

Chat offline (info)