Masteropleidingen Universiteit Twente

Hulp nodig bij het kiezen van je studie?

Je hebt je bachelor op zak! En nu? Doorstuderen met een masteropleiding is een slimme investering in je toekomst.

Studeer door aan de internationale, technology-driven onderzoeksuniversiteit die je verder opleidt om maatschappelijk het verschil te maken. Universiteit Twente (UT) biedt Engels- en Nederlandstalige masteropleidingen met tientallen specialisaties in engineering, gedragswetenschappen, management, gezondheidswetenschappen, bestuurs- en natuurwetenschappen.

Uitgebreidere info over onze masters vind je op de Engelstalige website
Lees verder

Ontvang voor jou belangrijk nieuws

Wil je updates ontvangen die voor jou interessant zijn? Over het vinden van de juiste studie en onze Open Dagen bijvoorbeeld? Meld je dan aan!

Ontvang updates over onze studiekeuze-activiteiten

Vul je gegevens in en ontvang e-mails met informatie die je helpt bij jouw studiekeuze.

Vanaf nu houden we je op de hoogte! Als je de volgende informatie nog invult, kunnen we onze e-mails beter op je afstemmen.

Bedankt!
Je ontvangt vanaf nu onze e-mails.

Creëer impact met een master

Al ons onderwijs en onderzoek is erop gericht om oplossingen te bedenken voor de grote uitdagingen van vandaag. Hoe kunnen we bijdragen aan een gezondere, slimmere en duurzamere wereld? Met een masterdiploma van de UT kun jij het verschil maken!

Nina en haar elektrische auto

Aan de UT leer je over de grenzen van je eigen discipline heen te kijken en krachten te bundelen met studenten en professoren uit allerlei vakgebieden om actuele vraagstukken aan te pakken. 

Bezoek de Engelse website en ontdek hoe jij impact kan creëren met een master.

Onderzoeksinstituten en laboratoria

Onze getalenteerde studenten, wetenschappers en docenten hebben - samen met onze business- en overheidspartners - toegang tot uitstekende labfaciliteiten. Op onze innovatieve campus vind je eersteklas onderzoeksinstituten en labs gericht op:

Hulp bij jouw studiekeuze

Wat ga je studeren en waar? De Universiteit Twente helpt je kiezen! Meld je aan voor bijvoorbeeld onze Open Dagen, een Tasterday of Meeloopdag.

Campus video

Je studententijd wordt onvergetelijk op onze prachtige campus: het is net een klein dorp. Je vindt er alles wat je nodig hebt om te studeren, te werken en te leven. Je hebt er toegang tot tientallen sportfaciliteiten, laboratoria, mogelijkheden om talen te leren en internationale, culturele events. Als student maak je deel uit van een hechte, ambitieuze, wetenschappelijke community en profiteer je - dankzij samenwerkende faculteiten - van een interdisciplinaire onderwijsaanpak!

Benieuwd hoe een dag op de campus zou zijn? Twee manieren om daar achter te komen! Schrijf je in voor een van de voorlichtingsactiviteiten en bekijk onze campusvideo.

Onderwijsprogramma's

Als UT student krijg je een ongewoon hoog niveau persoonlijke ondersteuning. Je profiteert van onderwijs die jouw volledige potentieel benut zodat jij later kan bijdragen aan de ontwikkeling van oplossingen voor wereldwijde uitdagingen. Je kunt kiezen uit een verscheidenheid aan (extra) onderwijsvormen:

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies