Studiekeuzecheck bij Applied Mathematics

Studiekeuze gemaakt?

Aanmelden voor 1 mei

De Universiteit Twente vindt het belangrijk dat je een opleiding kiest die goed bij je past, zodat je succesvol je studie doorloopt. Daarom zijn er studiekeuzeactiviteiten. Dat zijn activiteiten voor de start van je studie die je uitgebreid laten kennismaken met de opleiding van je keuze, zodat je kunt kijken of de opleiding bij je past.

Zit je nu in 6 vwo en wil je volgend collegejaar met de opleiding Applied Mathematics beginnen? Neem dan deel aan de volgende voorlichtingsactiviteiten. Zo ontdek je of de opleiding Applied Mathematics echt iets voor jou is.

Hebben de voorlichtingsactiviteiten je ervan overtuigd dat Applied Mathematics jouw studie is? Meld je dan vóór 1 mei aan voor de opleiding via Studielink.

Na je inschrijving krijg je eerst een algemene vragenlijst toegestuurd en daarna een uitnodiging voor een matching gesprek met een van onze docenten. Het matching event vindt plaats op onze campus in Enschede of online. Wil je dit gesprek eerder voeren? Neem dan contact op met ons.

Contact Applied Mathematics

Aanmelden na 1 mei

Vanaf 1 mei is het nog steeds mogelijk om je in te schrijven voor de opleiding Applied Mathematics aan de Universiteit Twente. Ook dan ontvang je een uitnodiging voor een online matching gesprek.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies