Aanmelden Applied Mathematics

Studiekeuze gemaakt?

Je staat op het punt om je in te schrijven voor de bachelor Applied Mathematics. Dat doe je via de website van Studielink.

De Universiteit Twente hanteert verschillende deadlines voor de aanmelding, afhankelijk van de opleiding, je nationaliteit en het toelatingsdiploma. Je kan je vanaf oktober inschrijven als je het jaar daarop in september met de opleiding wil starten. 

Start jouw aanmelding!
Inschrijven via Studielink
Vanaf oktober kun je je inschrijven.

Als jouw inschrijving is verwerkt, ontvang je een e-mail van Student Services met uitleg over de verdere procedure.

Studiekeuzecheck

Het is belangrijk dat je een opleiding kiest die goed bij je past, zodat je je studie met succes kunt doorlopen. De studiekeuzecheck is een van de instrumenten die we daarvoor inzetten. Als je je - vóór 1 mei - via Studielink hebt aangemeld, nodigen we je uit om – vrijwillig, niet verplicht – deel te nemen aan de studiekeuzecheck, bestaande uit: 

Meld je je na 1 mei aan?

Vanaf 1 mei is het nog steeds mogelijk om je in te schrijven voor de opleiding Applied Mathematics aan de University of Twente. Ook dan ontvang je een uitnodiging voor de studiekeuzecheck. 

Persoonlijke omstandigheden

Heb je nog vragen over de studiekeuzecheck of zou je advies willen over jouw persoonlijke omstandigheden? Neem dan contact op met de bachelorcoördinator of de studieadviseur via education-bam@utwente.nl.  

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies