Ervaringen

Verhalen van studentes

Overzicht verhalen van studentes 

Hier vind je de verhalen van studentes die een tijdje geleden ook voor hun studiekeuze stonden. Zij besloten een STEM opleiding te kiezen en vertellen hier over hun keuzes en ervaringen. Wellicht kan dit jou helpen bij het maken van een goede studiekeuze.

Gerjanne Dekker- Advanced Technology 

Haar studietijd aan de Universiteit Twente begon bij de bacheloropleiding Advanced Technologie. Zij behaalde haar diploma in 2011 en besloot een vervolgopleiding te doen bij Mechanical Engineering. Voor deze masteropleiding hoopt zij in 2018 haar diploma in ontvangst te nemen. Waarom Gerjanne voor een STEM opleiding koos, lees je in haar verhaal. 

Nina Rusch- Technische Bedrijfskunde 

Duitse Nina stond voor de keuze: 'Kies ik een opleiding aan een Duitse universiteit? Of ga ik toch Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente in Nederland studeren?' Lees meer over de keuzes die Nina vervolgens heeft gemaakt en wat haar beweegredenen erbij waren.

Sandra Horsten- Technische Geneeskunde 

Als 3e jaars studente van de Masteropleiding Technical Medicine doet Sandra onderzoek naar slaap bij IC-patiënten in het Universitair Medisch Centrum Groningen.  Zij zou graag werken in een functie waarbij ze contact met patiënten, technologie en onderzoek zo veel mogelijk kan blijven combineren. Zie jij zo'n toekomst ook wel zitten, is geneeskunde ook jouw passie? Dan kan het verhaal over Sandra je zeker inspireren. 

Chat offline (info)