Zie UT-flex

Inzet studenten UT FLEX algemeen

Op deze pagina wordt je uitgelegd hoe je een klus in UT FLEX kunt maken, hoe je studenten aan een klus kunt koppelen en hoe je de gewerkte uren via de Approval Portal kunt goedkeuren. We geven je de link naar de benodigde applicatie, achtergrondinformatie, handleidingen en overzichten van alle administratieve handelingen. Dit geeft je inzicht in de stappen die jij als leidinggevende moet ondernemen om een student voor jou te laten werken. De dienst HR verricht de administratieve handelingen (backoffice).   

1. Klus maken

Via de applicatie UT FLEX  kun je een klus maken en de klusdetails registreren zoals een omschrijving, de periode en het soort klus. Hieronder vind je meer informatie. 

 Overzicht van het proces klus maken.

2. Student koppelen aan klus

Zodra je een klus hebt aangemaakt in UT FLEX  kun je studenten selecteren en koppelen aan je klus. Vervolgens gaat er automatisch een een melding naar HR die jouw koppelingsvoorstel verwerkt.

Overzicht van het proces koppelen aan klus.

3. Beoordelen en goedkeuren uren studenten

Maandelijks kan de student gewerkte uren declareren. Belangrijk is dat je deze voor de 10e van elke maand goedkeurt in de Approval Portal De student ontvangt dan in dezelfde maand salaris.

Meer informatie en Vragen

Neem bij vragen contact op met HR Servicedesk tel: 053 489 8011