Verzekeringen

Verzekeringen

Zowel bij ABN AMRO, Centraal Beheer Achmea als bij de Rabobank/Interpolis wordt collectiviteitkorting gegeven.

ABN AMRO

Medewerkers van de UT krijgen bij ABN AMRO korting op verschillende bank- en verzekeringsproducten zoals schadeverzekeringen, het betaalpakket, een woninghypotheek of persoonlijke lening.

Ben je al klant bij ABN AMRO en wil je gebruik maken van de personeelsregeling? Neem dan contact op met het Advies en Service Center via 0900-0024.

Nog geen klant bij ABN AMRO maar wel benieuwd naar de personeelsregeling? Kijk op abnamro.nl/utwente. Of bel met het Advies en Service Center.

Centraal Beheer Achmea

Je kunt hierbij denken aan:

  • een autoverzekering
  • woonverzekering
  • reisverzekering
  • aansprakelijkheid of levensverzekering
  • of een beleg- en spaarrekening

Bij Centraal Beheer vind je meer informatie en kun je verzekeringen en dergelijke afsluiten. Wil je profiteren van de kortingen en aanbiedingen van Centraal Beheer, dan kun je contact opnemen met het call center: 055-5798000 voor verzekeringen of 055-5798100 voor financiële diensten.

Rabobank en Interpolis (stopt 1 januari 2017)

Ook heeft de Universiteit Twente een overeenkomst afgesloten met de Rabobank en Interpolis. Hierdoor krijgen medewerkers van de UT ook bij Interpolis korting op hun persoonlijke schadeverzekeringen: de Alles in één Polis®. De overeenkomst tussen de universiteit en de Rabobank/Interpolis is bij alle Rabobanken in Nederland geregistreerd onder contractnummer 957.

De overeenkomst met Interpolis stopt per 1 januari 2017. Bij het afsluiten van nieuwe verzekeringen kun je dan geen gebruik meer maken van deze collectiviteitskorting. Medewerkers die reeds gebruik maken van deze korting krijgen automatisch bericht van Interpolis dat hun polis op de eerstvolgende verlengingsdatum na 1-1-2017 wordt omgezet naar een vernieuwde Alles in één Polis. Neem voor vragen hierover contact op met Rabobank Enschede-Haakbergen via 053-4885885.