Zie Huisstijl

Drukwerk en Vormgeving

Binnen de Universiteit Twente is de afdeling Traffic het aanspreekpunt voor het vormgeven en drukken van onder andere rolbanieren, vlaggen, relatiegeschenken, brochures, magazines, flyers en posters. Ook kun je hier terrecht voor al je vragen omtrent de huisstijl.

Heb je een aanvraag of wil je een bestelling plaatsen, vul dan het orderformulier in. Je aanvraag wordt binnen 48 uur in behandeling genomen.


Maak je eigen badges, visitekaart, flyers, posters, uitnodigingen etc.
Ga naar de online opmaaktool
Orderformulier

Heb je een ontwerpvraag of wil je een opdracht indienen vul dan het orderformulier in.

Doorlooptijd

Opmaak: 5-7 werkdagen

  • Externe DTP’ers worden ingepland.
  • Het concept wordt naar je doorgestuurd ter controle. Houd rekening met een of meer correctierondes.
  • Voldoet bepaalde input niet aan de drukeisen (zie Aanleverspecificaties), dan geven wij dit op tijd aan zodat je nieuwe input naar ons toe kunt sturen.
  • Bij een herdruk zonder wijzigingen kan deze stap worden overgeslagen.

Drukken: 5-10 werkdagen
Dit is sterk afhankelijk van de oplage en het soort drukwerk. Een flyer of poster kost minder tijd om te produceren dan een boek.

Leveren op locatie: 1 werkdag
De leveranciers leveren de pakketten af bij de Centrale Postkamer. 
De volgende dag wordt het pakket door de interne postbode bij jou aangeboden.

Kosten

Traffic vraagt een offerte op bij de leveranciers voor de opmaak en/of het drukken van het eindproduct. Na goedkeuring van de opdrachtgever wordt de opdracht voortgezet.

Merchandise en relatiegeschenken

Vanaf 1 april 2020 is Robitex de leverancier voor relatiegeschenken. Zij hebben de bestaande voorraad overgenomen en deze zal in de loop van dit jaar ook worden uitgebreid met nieuwe items. Deze items zijn standaard voorzien van het University of Twente logo en zijn te bestellen via de Webshop

Alle bestellingen voor dinsdag 12:00 besteld worden op woensdag geleverd bij de centrale postontvangst in gebouw Garage. Bestellingen welke dinsdag na 12:00 worden geplaatst, zullen op de wekelijkse levering de week erna (op de woensdag) geleverd worden. Is jouw afleveradres op de campus, houd dan rekening met de verwerking via de centrale postkamer die enige tijd in beslag kan nemen. Tevens zijn alle artikelen bij de UnionShop in de Bastille te verkrijgen.

Bestel je UT merchandise vanuit de Webshop
Bestel

Zit er geen geschikt item tussen op de website, neem dan contact op met Robitex voor meer informatie over het complete assortiment. 

Contactgegevens leverancier
Robitex BV
Contactpersoon Wout van der Aa
Tel: 053-4333160

Briefpapier en enveloppen

Het corporate briefpapier en corporate enveloppen kunnen worden besteld via het bestelformulier. Het gaat dus om bedrukt briefpapier en bedrukte enveloppen. Blanco papier kan besteld worden bij de firma Lyreco.

Briefpapier en enveloppen liggen op voorraad in de centrale postkamer in gebouw Garage. Zij verwerken de bestellingen en zorgen voor een interne verspreiding. Heb je vragen over je bestelling, neem dan contact op met de centrale postkamer op nummer 2118.