International Business Administration

INSCHRIJVING VOOR BACHELOROPLEIDING

Inschrijven via STUDIELINK

Via de website van Studielink kun je zelf de (her-)inschrijving voor een of meerdere opleidingen aan een universiteit of hogeschool doen. Tevens wordt je via Studielink automatisch aangemeld bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). Voor studiefinanciering moet je bij Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) zijn. Je schrijft je slechts op één plek in of uit. Je kunt ook een (adres)wijziging doorgeven.

Schrijf je nu in via Studielink!
inschrijven

Deadlines

De Universiteit Twente hanteert verschillende deadlines voor de aanmelding, afhankelijk van de opleiding, je nationaliteit en het toelatingsdiploma. In Studielink kun je je vanaf oktober inschrijven voor de studie die het jaar daarop in september begint.

AANMELDING NA 1 MEI IN STUDIELINK

Je kan je ook na 1 mei nog steeds aanmelden voor International Business Administration aan de Universiteit Twente in Studielink, net zoals voor de meeste opleidingen. Bij aanmelding na 1 mei heb je bij International Business Administration geen recht meer op studiekeuzecheck.

Bekijk de website van Student services voor meer informatie omtrent het onderwerp numerus fixus / decentrale selectie en de verschillende stappen in de aanmeldprocedure voor scholieren met een Nederlands (vwo) diploma of studenten met een buitenlands diploma.

Chat offline (info)