Aanmelden International Business Administration

Studiekeuze gemaakt?

Je staat op het punt om je in te schrijven voor de bachelor International Business Administration. Dat doe je online via studielink.

De Universiteit Twente hanteert verschillende deadlines voor de aanmelding, afhankelijk van de opleiding, je nationaliteit en het toelatingsdiploma. Je kunt je vanaf oktober inschrijven als je het jaar daarop in september met de opleiding wilt starten. 

Ik wil me aanmelden voor deze opleiding
Start inschrijving

Als jouw inschrijving is verwerkt, ontvang je een e-mail van Student Services met uitleg over de verdere procedure.

STUDIEKEUZECHECK

Het is belangrijk dat je een opleiding kiest die goed bij je past, zodat je je studie met succes kunt doorlopen. De studiekeuzecheck is een van de instrumenten die we daarvoor inzetten. Als je je - vóór 1 mei - via Studielink hebt aangemeld voor International Business Administration, nodigen we je uit om – vrijwillig, niet verplicht – deel te nemen aan de studiekeuzecheck. Dit is een online vragenlijst die jou helpt om na te gaan of je de juiste informatie en verwachtingen hebt over de opleiding. En of deze echt bij je past. Op basis van jouw antwoorden ontvang je een advies of de opleiding bij je past. 

Meld je je na 1 mei aan?

Hoewel je geen recht meer hebt op een studiekeuzecheck, kan het goed zijn dat de opleiding je vraagt om alsnog deel te nemen aan de studiekeuzecheck.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies