• Heb je vragen over een opleiding van jouw interesse of over de Universiteit Twente? Bel, mail, schrijf of chat dan met het Study Information Centre. Een team van enthousiaste studenten zit klaar om al je vragen te beantwoorden.

LET OP: Gewijzigde openingstijden gedurende de zomervakantie.
Van 9 juli t/m 17 augustus zijn we op werkdagen aanwezig van 09.00 – 13.00 uur.


Telefoon: 053 489 5489
Het Study Information Centre is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur.

Gebruik ons contactformulier om vragen te stellen
Heb je een vraag?
Stel je vraag

Chat

Tijdens de openingstijden kun je met een studievoorlichter chatten door de chatbutton rechts onder in beeld te gaan gebruiken. De chatbutton is alleen maar zichtbaar als je cookies accepteert.

Whatsapp

Tijdens onze openingstijden zijn we ook bereikbaar via Whatsapp: 0648795239. Op dit 06-nummer kun je ons niet bellen.

Open dag of meeloopdag

Wil je verdiepende info over onze opleidingen en de campus zien? Kom dan naar één van de bachelor open dagen in maart of november. Weet je al wat je wilt gaan studeren, dan is een meeloopdag de beste manier om al je vragen te stellen aan studenten van de door jou gekozen opleiding. Jij kunt zelf kiezen op welke dag je met onze studenten wil meelopen.

Hoe je ons vindt

Je kunt de routebeschrijving en de campusplattegrond bekijken. Ook kun je met onze digitale campustour alvast een kijkje nemen op onze campus.

Bezoekadres

Study Information Centre
Campus University of Twente
Gebouw de Spiegel
Kamer 112
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede

Postadres

University of Twente
Study Information Centre
Postbus 217
7500 AE Enschede

Social media

Van Facebookpagina's tot Twitterfeeds, LinkedIn-groepen en een reeks aan andere tools: de University of Twente stelt je in staat om je gedachten te delen, vragen te stellen, in gesprek te gaan, indrukken te krijgen en het nieuws onder de universiteit te volgen:

    

 

Stel je vraag

* betekent dat een veld verplicht is

Jouw vraag is verstuurd. Persoonlijk contact is belangrijk voor ons en we streven ernaar om jouw vraag snel mogelijk te beantwoorden. Met vriendelijke groet, Universiteit Twente.
Chat offline (info)