Studiekeuzecheck bij Business Information Technology

Studiekeuze gemaakt?

Studenten die zich via Studielink hebben ingeschreven voor de bacheloropleiding Business Information Technology raden wij sterk aan deel te nemen aan een StudieKeuzeCheck (SKC) traject. Dit SKC traject omvat een digitale vragenlijst en een (hybride) matching event.

Het doel van het StudieKeuzeTraject is om te beoordelen hoe goed jouw talenten, motivatie en interesses aansluiten bij de opleiding Business Information Technology. Nadat je je hebt ingeschreven in Studielink, ontvang je een e-mail met gedetailleerde instructies over hoe je de vragenlijst moet invullen en opsturen. Nadat je die vragenlijst hebt ingevuld, word je in mei verder geïnformeerd over het hybride matching event op 1 juni 2022.

Alle studenten, zowel internationaal als Nederlands, worden uitgenodigd voor het hybride matching event op 1 juni 2022. Is het voor jou mogelijk om naar de campus in Enschede te komen? Dan raden wij je aan om fysiek aanwezig te zijn tijdens het event en jouw medestudenten en docenten te ontmoeten. Internationale studenten voor wie dat niet mogelijk is, kunnen online aansluiten. 

Sommige studenten, waarbij de persoonlijke situatie meer aandacht behoeft, zullen wij uitnodigen voor een persoonlijk gesprek met de studieadviseur. Je kunt ook zelf om een dergelijk individueel gesprek met de studieadviseur vragen, als je specifieke vragen hebt of er situatie is die van invloed kan zijn op jouw studievoortgang in het komende studiejaar. Plan dan een digitale afspraak in met de studieadviseur: https://www.utwente.nl/en/bit/student-guidance/study-advisor/

het Proces stap voor stap 

  1. Inschrijving in Studielink;
  2. Je ontvangt per e-mail instructies voor het invullen (en indienen) van een vragenlijst ;
  3. Uitnodiging voor het (hybride) matching event in juni. 
Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies