Aanmelden Biomedische Technologie

Studiekeuze gemaakt?

Je staat op het punt om je in te schrijven voor de bachelor Biomedische Technologie. Dat doe je ONLINE via Studielink.

De Universiteit Twente hanteert verschillende deadlines voor de aanmelding, afhankelijk van de opleiding, je nationaliteit en het toelatingsdiploma. Je kunt je vanaf oktober inschrijven als je het jaar daarop in september met de opleiding wilt starten. Voor je begint met je inschrijving: heb je al gekeken of je voldoet aan de toelatingseisen voor Biomedische Technologie?   

Start jouw aanmelding
Inschrijven via Studielink

Als jouw inschrijving is verwerkt, ontvang je een e-mail van Student Services met uitleg over de verdere procedure.

Matching

Het is belangrijk dat je een opleiding kiest die goed bij je past, zodat je je studie met succes kunt doorlopen. Om je een goed beeld te geven van de studie is het verplicht om deel te nemen aan één van onze matchingsdagen.

Tijdens de matchingsdagen volg je minicolleges, maak je in een groepje opdrachten en kom je in contact met ouderejaars studenten Biomedische Technologie. De opdrachten en de manier van werken lijken op wat je als student in deze opleiding gaat doen. Na de matchingsdag kun je dus nog beter inschatten of Biomedische Technologie voor jou de juiste keuze is.

Nadat je je hebt aangemeld voor de opleiding, ontvang je meer informatie over hoe je je kunt aanmelden. Houd er rekening mee dat zonder deelname toelating tot de opleiding Biomedische Technologie niet mogelijk is.

Data matching 2023/2024

Als je wilt beginnen in september 2024, moet je aan een van de matchingsdagen deelnemen. De data voor de matchingsdagen zijn 4 maart, 22 april en 3 juni 2024. Je mag zelf kiezen op welke dag je aanwezig bent

Meld je vóór 1 mei aan voor Biomedische Technologie?

Houd er rekening mee dat je je vóór 1 mei moet aanmelden voor de opleiding. Na die datum kunnen we geen matchingactiviteit meer inplannen voordat het nieuwe studiejaar in september start en zal toelating niet mogelijk zijn.

Heb je vragen over matching of andere vragen over je keuze voor de opleiding Biomedische Technologie? Mail gerust naar studyadviser-bmt@utwente.nl

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies