Aanmelden Biomedische Technologie

Studiekeuze gemaakt?

Je staat op het punt om je in te schrijven voor de bachelor Biomedische Technologie. Dat doe je ONLINE via Studielink.

De Universiteit Twente hanteert verschillende deadlines voor de aanmelding, afhankelijk van de opleiding, je nationaliteit en het toelatingsdiploma. Je kunt je vanaf oktober inschrijven als je het jaar daarop in september met de opleiding wilt starten. Voor je begint met je inschrijving: heb je al gekeken of je voldoet aan de toelatingseisen voor Biomedische Technologie?   

Start jouw aanmelding
Inschrijven via Studielink

Als jouw inschrijving is verwerkt, ontvang je een e-mail van Student Services met uitleg over de verdere procedure.

STUDIEKEUZECHECK 

Het is belangrijk dat je een opleiding kiest die goed bij je past, zodat je je studie met succes kunt doorlopen. De studiekeuzecheck is een van de instrumenten die we daarvoor inzetten. Als je je vóór 1 mei via Studielink hebt aangemeld, nodigen we je uit om – vrijwillig, niet verplicht – deel te nemen aan de studiekeuzecheck, bestaande uit een online vragenlijst die jou helpt om na te gaan of je de juiste informatie en verwachtingen hebt over de opleiding en of deze opleiding echt bij je past. 

Heb je vragen over de studiekeuzecheck of andere vragen over je keuze voor de opleiding Biomedische Technologie? Mail ons gerust op studiekeuzecheck-bmt-tnw@utwente.nl.

Meld je je na 1 mei aan?

Vanaf 1 mei is het nog steeds mogelijk om je in te schrijven voor de opleiding Biomedische Technologie aan de Universiteit Twente. Ook dan ontvang je een uitnodiging voor de studiekeuzecheck. 

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies