Centrale postkamer

Language:
NL

Interne post wordt alleen bezorgd op de campus en in het gebouw ITC. Poststukken voor de vestiging Friesland en alle overige bestemmingen moeten via externe post verstuurd worden.

Aanbieden van post

Voor interne post kunt u gebruik maken van de interne post UT-enveloppen, maar ook andere enveloppen en verpakkingen zijn toegestaan. De enveloppen voor interne post UT kunnen (zonder kosten) verkregen worden bij de Centrale Postkamer. Interne post biedt u aan bij de servicedesk, zij zorgen voor verdere verzending.

Om onnodige vertraging te voorkomen verzoeken wij u om de adresgegevens zo volledige mogelijk in te vullen:

  • Naam
  • Gebouw
  • Eventueel faculteit of dienst
  • Datum van verzending
  • Naam en gebouw afzender

Bij het gebruik van interne post UT-enveloppen:

  • Indien alle adresvakken gebruikt zijn een nieuwe envelop gebruiken
  • Geen nietjes en/of plakband te gebruiken om de envelop te sluiten

Levertijd

Post wordt twee keer per dag op vaste postrondetijden bij uw gebouw opgehaald. Interne post wordt ook twee keer per dag verwerkt. De interne post wordt bij de eerstvolgende postronde bezorgd bij de betreffende servicedesk. Zij zorgen voor de uitsortering in de postvakjes.

Kosten

Aan het versturen van interne post en de interne post UT enveloppen zijn geen kosten verbonden.

Verantwoordelijkheid

Deze dienst wordt uitgevoerd door de Centrale Postkamer van de afdeling Logistiek. De medewerkers van de Centrale Postkamer zijn in staat per mail en/of telefonisch uw vragen te beantwoorden.

Contact

De Centrale Postkamer bevindt zich in gebouw 'Garage' (gebouwnummer 5) op de campus, adres: Dienstweg 10, 7522 ND, Enschede. Het algemene postadres van de UT is: Postbus 217, 7500 AE Enschede.

De Centrale Postkamer is te bereiken op telefoonnummer: +31(0)53 - 489 2118 (tussen 08.00 - 16.00 uur) of per e-mail: maildepartment@utwente.nl

My favorites

About my favorites
Add your favorite apps to your bookmarks by using the favorite button

Please wait a moment...