UT email account settings voor medewerkers

Language:
NL

De meeste handleidingen en de FAQ zijn uitsluitend in het Engels beschikbaar.

Nederlandse handleidingen:

 • Apple: hoe vind je de notities terug na de migratie van je mailbox

  Hoe kun je de notities terug kunt na de overzetting van je mailbox.

  INTRODUCTIE

  Deze handleiding legt uit hoe je de notities terug kunt vinden na de overzetting van je mailbox naar Microsoft 365 op een Mac computer.

  VOOR JE BEGINT

  • Je mailbox is al ingesteld in Microsoft Outlook voor de Mac en het versienummer van outlook is 16.58 of nieuwer. Je kunt je versie vinden door terwijl Outlook actief is in de linker boven hoek te klikken op Outlook en te kiezen voor Over Outlook.
  • Deze handleiding is geschreven in een stijl waarbij referenties naar teksten en buttons op je scherm italic gemarkeerd zijn en informatie die je zelf in moet vullen is dik gedrukt.

  HANDLEIDING

  Nadat je mailbox gemigreerd is naar Microsoft 365 kan het zijn dat je je notities niet meer terug kunt vinden. (Het kan hierbij gaan om notities die gemaakt zijn in de notitie app op de Mac, Outlook, OneNote of andere notitie applicaties).

  Je kunt deze notities terugvinden in de online versie van Outlook, de stappen hier onder leggen uit hoe je hier kunt komen en waar je ze kunt vinden:

  Open je internetbrowser en ga naar https://outlook.office.com

  1. Het kan zijn dat je in moet loggen met je e-mailadres en wachtwoord en de inlogpoging moet goedkeuren met je Multi factor authenticatie app.
  2. Ga na je succesvolle login naar het Online Archief en klik op het pijltje naar beneden om deze uit te klappen. Selecteer vervolgens de Notities map.
  3. Onder de Notities map kun je vervolgens de notities terugvinden die na de migratie automatisch gearchiveerd zijn (en in de meeste gevallen ouder zijn dan 2019). Nieuwere notities staan mogelijk in je actieve mailbox onder de folder Notities.

  De volgende afbeelding laat zien hoe dit er uit ziet:

  HOE OPEN JE DE ONLINE VERSIE VAN OUTLOOK MAKKELIJKER EN SNELLER?

  1. Klik terwijl Outlook actief is op de tekst Outlook links boven aan in je scherm
  2. Zorg ervoor dat de optie New Outlook aangevinkt is
  3. De notities knop onderaan je scherm in Outlook zal nu verwijzen naar de onlineversie van Outlook en zal als je deze aanklikt je voorkeursbrowser openen en naar https://outlook.office.com gaan.

  Je kunt deze functie herkennen aan het pijltje achter de tekst notities: 

  Sidenote: Microsoft zal zeer waarschijnlijk de komende jaren de notitie functie langzaam uitfaseren. De inschatting is dat OneNote deze functie over zal nemen, de button notities zal dan zeer waarschijnlijk helemaal uit Outlook verdwijnen of aangepast worden naar een button die OneNote opent.

My favorites

About my favorites
Add your favorite apps to your bookmarks by using the favorite button

Please wait a moment...