Well-being weeks

Reflect and Respect

De welzijnsweken zijn er weer!

Van 9 mei t/m 3 juni 2022 kun je deelnemen aan de workshops, lezingen en (sociale) activiteiten van de nieuwe welzijnsweken. Het thema van deze editie is ‘Reflect and Respect’, gebaseerd op de resultaten van de medewerkerswelzijnsrapportage en andere actualiteiten.

Met meer dan 1300 deelnames in totaal waren de welzijnsweken Catch your breath (lente 2021) en Boost & Balance (herfst 2021) vorig jaar een groot succes! We hopen dan ook dat jij en je collega's net zo veel plezier zullen beleven tijdens de aankomende editie.

De afgelopen twee jaar is onze manier van werken veranderd en de daarbij behorende overgang van werken op afstand naar hybride werken heeft voor velen een aanzienlijke impact hebben op onze agenda en de interactie met anderen. Op de UT werken de meesten van ons het liefst de helft van hun tijd op de Campus en de helft thuis, maar persoonlijke voorkeuren variëren sterk. Het is belangrijk om stil te staan bij keuzes die we willen maken op het gebied van werk, deze met elkaar te bespreken en de grenzen van anderen te respecteren.

Bovendien benadrukken de resultaten van het welzijnsonderzoek het belang van het verbeteren van onze werk-privébalans, aangezien meer dan de helft van de medewerkers aangeeft een (te) hoge werkdruk te ervaren.

We hopen dat de workshops, activiteiten en evenementen tijdens de welzijnsweken ‘Reflect and Respect’ je inspireren in onderwerpen die er echt toe doen, zoals balans, vertrouwen, tijd voor reflectie en sociale connecties met je collega’s.

Laten we beginnen na te denken met een kleine vraag: wat is het eerste dat je vandaag voor jezelf of voor anderen kunt doen?


Benieuwd wat er allemaal georganiseerd wordt?
Bekijk het programma


Schrijf je in voor de well-being weeks nieuwsmail en ontvang als eerste het nieuws over de well-being weeks.
Klik hierWell-being weeks

Well-being weeks

Well-being weeks

Well-being weeks

Well-being weeks

Well-being weeks

Well-being weeks

Well-being weeks

Related links