Leonine over haar ervaringen met de studie

Als ik terugkijk op de drie jaar die ik voor mijn bachelor International Business Administration (IBA) heb gestudeerd, kan ik zeggen dat ik veel waardevolle ervaring heb opgedaan die heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke groei.

Aan het einde van mijn eerste jaar had ik een duidelijk inzicht in de structuur van bedrijven en de verschillende disciplines waarin ze actief zijn. Het bleek dat ik Human Resource Management en Marketing het interessantst vond, dus koos ik in het tweede jaar voor deze twee specialisaties en hoopte ik beter inzicht te krijgen in deze onderwerpen.

Leonine
“Ik heb tijdens mijn studie IBA veel waardevolle ervaring opgedaan die heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke groei.”

Tijdens mijn studie koos ik ervoor een studentenbaan te nemen bij een Nederlands bedrijf. Hier kon ik mijn opgedane kennis toepassen en in contact komen met het bedrijfsleven. Wat ik het leukst vond aan het derde jaar is dat we nauw samenwerkten met enkele start-ups, en theorie en praktijk combineerden om hen te adviseren over hoe zij de markt succesvol konden betreden. In de slotfase van de opleiding, toen ik mijn bachelorscriptie moest schrijven, deed ik onderzoek naar klanten en bedrijven die samenkomen om gezamenlijk producten en diensten te ontwikkelen.

Hard werken loont – na mijn afstuderen werd ik uitgenodigd om mijn scriptie te presenteren tijdens de “International Conference on Strategic Innovative Marketing” in Praag. Dit bood mij de mogelijkheid om te netwerken met internationale professoren en promovendi uit de hele wereld, om inspirerende colleges bij te wonen en mee te doen met levendige discussies over innovatieve marketing. Een heel leerzame ervaring!

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies