Pauline over haar werk bij NIDV

"Mijn naam is Pauline Arts. In 2012 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Twente en ik ben nu werkzaam als Innovation Manager bij de brancheorganisatie Nederlandse Industrie voor Defensie en Veiligheid.

Het is mijn taak om innovatie in de sector defensie en veiligheid te bevorderen.IBA Alumnus Pauline

De NIDV is een belangenorganisatie die fungeert als partner van en tussenpersoon tussen industrie en overheid omtrent defensie en veiligheid. Elk Nederlands bedrijf kan lid worden van de organisatie, onder voorwaarde dat het al actief is in de sector defensie en veiligheid of dat van plan is. Kennisinstituten die onderzoek en ontwikkeling doen omtrent defensie en veiligheid kunnen ook lid worden van de NIDV.

De organisatie zelf is een non-profitorganisatie met als doel het promoten en aanmoedigen van betrokkenheid van de industrie in Nederland en het binnenhalen van contracten van een aantal ministeries die de verschillende aspecten van veiligheid in hun portfolio hebben.

Het is mijn taak om innovatie in de sector defensie en veiligheid te bevorderen. Dit betekent dat bedrijven kunnen deelnemen aan een aantal overheidsinitiatieven voor innovatie en kunnen profiteren van contacten met kennisinstituten en van een aantal subsidies. Ik speel ook dagelijks een actieve rol in de ontwikkeling en sturing van overheidsbeleid, vooral in relatie tot defensie en nationale veiligheid."

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies