Vind de juiste contactpersoon via het smoelenboek

Het smoelenboek van Marketing & Communicatie is te vinden op het intranet en daardoor alleen bereikbaar vanuit het interne netwerk (of na inloggen met s- of m-nummer). De contactpersonen (per faculteit) voor studentenwerving vind je bij de afdeling Marketing. De afdeling Communicatie heeft voor alle faculteiten en instituten specifieke contactpersonen. Ook voor de meeste diensten vind je bij de afdeling communicatie een aanspreekpunt. 

Vind de juiste dienst/product via het diensten ABC

In het menu links vind je het diensten ABC van M&C. Hier vind je alleen de diensten van M&C. Er is ook een UT-breed diensten ABC beschikbaar, waar op dit moment LISA (ICT), C&FM (Facilitair/Campus) en M&C (Communicatie) zijn aangesloten.

Secretariaat afdeling Marketing en Communicatie

Secretariaat
A.H. Wassink (Ans)
Secretariaat M&C, secretaresse van Atilla Kerpisci

Onze servicedesks: traffic/huisstijl, online media en studieinformatie

Servicedesk Traffic/huisstijl

Voor vragen over drukwerk en huisstijl kun je contact opnemen met traffic@utwente.nl, kamer SP 003. De meeste informatie als downloads van logo's of posters, bestellen van relatiegeschenken of visitekaartjes is ook direct online te vinden via www.utwente.nl/huisstijl

Servicedesk Online Media

Het Servicedesk team van Online Media (Marketing & Communicatie) kan je helpen met alle vragen over UT-websites (systemen als WebHare of People Pages) en social media. Op het gebied van email kun je bij ons terecht voor het aanvragen van functionele mailboxen en (advies over) het verzenden van massa-mail zoals nieuwsbrieven, uitnodigigengen etc. Onze informatie vind je ook op www.utwente.nl/websites.

E: onlinemedia@utwente.nl
T: 053-489 5665, of op Skype-chat

Study information Centre

Het Study Information Centre van de UT vind je in Spiegel P112 (begane grond achter de lift). 

E: study@utwente.nl / Contact met de coördinator
T: 053-489 5489