Zalen

De Universiteit Twente kent een verschil in zalen die voor colleges worden gebruikt en zalen (projectruimtes) die door medewerkers en studenten zelf te boeken zijn door middel van de applicatie Webroombooking.

Met de start van het nieuwe collegejaar 2019-2020 zijn er, verspreid over de campus, een aantal projectruimten beschikbaar gekomen voor studenten. Het gaat hierbij om ruimtes in de Technohal, Spiegel, Ravelijn, Horst, Bastille en de Vrijhof (Bibliotheek).

Studenten kunnen zelf ruimtes reserveren via Web Room Booking

Studenten kunnen de projectruimtes reserveren via de website Resource Booking. Alle studenten met een s-nummer kunnen hier gebruik van maken. Ruimtes zijn tot twee weken vooruit te reserveren. In Web Room Booking zie je o.a. over welke faciliteiten de ruimtes beschikken. Gereserveerde ruimtes zijn ook zichtbaar in het roostersysteem MyTimetable.

Gebruik van ruimtes

Voor het gebruik van de projectruimtes geldt dat deze moeten worden achtergelaten zoals ze ook zijn aangetroffen. De projectruimtes worden dagelijks gecontroleerd. Bij vernielingen of klachten zal er onderzoek worden gedaan naar de veroorzakers. Deze zullen aansprakelijk worden gesteld. Ook de desbetreffende faculteit zal worden ingelicht. Maar uiteraard gaan we er van uit dat iedereen netjes met de ruimtes omgaat die de UT ter beschikking stelt.