De UT Onderwijsvisie ‘Leren door Interactie’

Language:
NL

Hoe kan het onderwijs aan de UT studenten toerusten om bij te dragen aan een betere wereld? En hoe kan de UT die bijdrage versterken vanuit haar drive om met technologie een verschil te maken in de maatschappij?

De UT Onderwijsvisie ‘Leren door Interactie’ geeft antwoorden door te schetsen hoe wij studenten aan ‘meer dan een diploma’ willen helpen. Met de uitdagingen van onze tijd als vertrekpunt, formuleren we in de visie drie doelen die samen het hart van ons onderwijs vormen: Leren door te doen, bouwen aan inclusieve gemeenschappen, en persoonlijke ontwikkeling. Deze drie lijnen, met elkaar verweven als de schakels in een Borromeïsche ring, wijzen ons de weg richting verwezenlijking van onze missie: ze helpen ons om te blijven groeien als een mensgerichte universiteit, die met duurzame oplossingen de samenleving sterker maakt.

Daarmee legt ‘De UT Onderwijsvisie ‘Leren door Interactie’ een stevig fundament voor strategische keuzes, investeringen en de implementatie van onderwijsactiviteiten.

THema bijeenkomsten

In het academisch jaar 2023-2024 organiseren we verschillende themabijeenkomsten om te ondersteunen bij het implementeren van de Visie op Leren en Onderwijzen. De eerste bijeenkomst over digitalisatie vond plaats op 26 juni en de tweede over flexibilisatie werd gehouden op 30 oktober 2023. In 2024 worden bijeenkomsten georganiseerd over de thema's studentenwelzijn en beoordeling. 

Contact

M. Poldervaart (Marike)
M. Poldervaart (Marike)
Strategisch Adviseur Onderwijsbeleid

My favorites

About My Favorites
Use the Bookmark this page button on Service Portal pages to add that page to the My Favorites section. To add web applications, use the star icon in the webapplication list. To add pages outside the Service Portal, use the Add custom bookmark button above. Add your favorite apps to your bookmarks by using the favorite button

Please wait a moment...