Zie Pre-master

Voorlichting pre-master

Master Open dag

Op de master open dag, die de Universiteit Twente twee keer per jaar organiseert, kun je deelnemen aan twee masterprogramma's van je keuze. Naast de reguliere inhoudelijke master-informatie krijg je hier ook informatie over de pre-master. Op de informatiemarkt kun je daarnaast terecht voor UT gerelateerde zaken en campusrondleidingen, ook vind je er een speciale hbo-stand.

Neem contact op met ons Study Information Centre
Vraag stellen

Wanneer

De master open dag vindt plaats in maart en november. Wil je meer weten over onze master open dag of wil je je inschrijven? Ga dan naar de speciale overzichtspagina met alle informatie rondom onze Master Open Dagen

HBO Masteravond

Meet and Eat

Heb je je keuze voor een master al gemaakt maar heb je toch nog een aantal vragen of twijfel je nog tussen twee masters? Speciaal voor jou organiseren we aan het eind van het collegejaar een hbo masteravond. Tijdens deze avond kun je tijdens ronde-tafelgesprekken uitgebreid praten met medewerkers en studenten over een of twee masters van je keuze. De opzet is kleinschalig en persoonlijk. 

Wanneer?

Dit event vindt altijd plaats in juni. Ga naar https://www.utwente.nl/en/hbo-mastersevening/ voor meer informatie. Helaas kan deze dag dit jaar ivm de situatie rondom corona niet doorgaan!


Meeloopdag 

Voor studenten met interesse in een masteropleiding biedt de Universiteit Twente (online) meeloopdagen. Tijdens zo'n meeloopdag loop je een dag mee met een (pre-)master student of spreek je een student via skype. De ideale mogelijkheid om al jouw vragen te stellen en kennis te maken met je eventuele toekomstige studiegenoten.

Weet je al naar welke master je voorkeur uitgaat? Dan raden we je zeker aan om, naast een master open dag, een meeloopdag te gaan doen. 

wanneer

Vanaf oktober tot en met juni kun je je opgeven voor een meeloopdag. Lijkt het je wat? Meld je dan aan voor een meeloopdag.

Saxion doorstroomavonden

De Universiteit Twente en Saxion organiseren twee keer per jaar, in september en februari, speciale informatiebijeenkomsten 'Met minor naar master' over het doorstromen tijdens je hbo-opleiding. Tijdens deze bijeenkomst wordt o.a. uitgelegd hoe je als Saxion-student je minor kunt gebruiken om (een deel) van het pre-masterprogramma te behalen. Dit zodat je na het afronden van je hbo in veel gevallen direct kunt doorstromen naar de master van je keuze.

WANNEER?

De bijeenkomsten vinden plaats in september en februari.

Voor vragen over het doorstromen tijdens je Saxion bachelor en de deelname aan cursussen Engels en/of wiskunde kun je mailen naar doorstroom@saxion.nl

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies