Online cursussen

Behalve bachelors en masters, excellentieprogramma’s en opleidingen voor professionals, biedt Universiteit Twente ook online cursussen aan in diverse vakgebieden.

Via het Britse platform FutureLearn zijn gratis cursussen te volgen voor iedereen. Videocolleges worden gecombineerd met zelfstudie, opdrachten en online interactie zodat leren een plezierige én sociale ervaring is! GoodHabitz is een ander online leerplatform met meer dan honderd cursussen en trainingen, gratis voor UT-studenten en -medewerkers.  

Platform Future learn

Continue worden er nieuwe online cursussen toegevoegd aan het platform met onderwerpen als human resource management, eHealth, ultrasound imaging, supply chain innovation en philosophy of technology and design, om een paar voorbeelden te noemen.

Platform Goodhabitz

UT biedt je de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van GoodHabitz. Dit is een online leerplatform waarop je meer dan honderd online cursussen op allerlei gebieden vindt. Variërend van persoonlijke effectiviteit, tot Office, van Strategisch denken tot aan Sociale intelligentie.

Ontdek meer dan honderd gratis trainingen
Naar Goodhabitz
Of klik op deze link, kies Universiteit Twente en log in met je e-mailadres (email@utwente.nl) om je account te activeren om te beginnen met leren!