Aanmelden Technische Natuurkunde

Studiekeuze gemaakt?

Je staat op het punt om je in te schrijven voor de bachelor Technische Natuurkunde. Dat doe je via de website van Studielink.

De Universiteit Twente hanteert verschillende deadlines voor de aanmelding, afhankelijk van de opleiding, je nationaliteit en het toelatingsdiploma. Je kan je vanaf oktober inschrijven als je het jaar daarop in september met de opleiding wil starten. Check de toelatingseisen om er zeker van te zijn dat jij je in Studielink voor deze bachelor kunt aanmelden. 

Start jouw aanmelding
Inschrijven via Studielink
Vanaf oktober kun je je inschrijven.

Als jouw inschrijving is verwerkt, ontvang je een e-mail van Student Services met uitleg over de verdere procedure.

Studiekeuzecheck Technische Natuurkunde

Het is belangrijk dat je een opleiding kiest die goed bij je past, zodat je je studie met succes kunt doorlopen. De studiekeuzecheck is een van de instrumenten die we daarvoor inzetten. Als je je via Studielink hebt aangemeld voor Technische Natuurkunde, nodigen we je uit om – vrijwillig, niet verplicht – deel te nemen aan de studiekeuzecheck, bestaande uit:

Heb je een vraag over het aanmeldproces? Neem dan contact met ons op!   

Jouw recht op een studiekeuzecheck

Als je je voor 1 mei voor het eerst aanmeldt via Studielink bij een bacheloropleiding (zonder selectieprocedure) op een universiteit of hogeschool in Nederland, dan heb je recht op een studiekeuzecheck. Als je je na 1 mei aanmeldt kun je daar wettelijk gezien geen aanspraak meer op maken. Ondanks deze wettelijke regeling, staan wij ook ná deze datum voor je klaar en helpen we je graag met je studiekeuze in de vorm van bovengenoemde studiekeuzecheck.

Wat betekent dat voor Technische Natuurkunde?

Of je je nu vóór of ná 1 mei aanmeldt bij Technische Natuurkunde aan de Universiteit Twente, je ontvangt altijd een uitnodiging voor de studiekeuzecheck. 

Aanmelden voor Technische Natuurkunde

Wil je in september starten met Technische Natuurkunde? Dan meld je je via Studielink aan. Je doorloopt tijdens het aanmeldproces verschillende stappen.  

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies