Aanmelden Management, Society and Technology

Studiekeuze gemaakt?

Je staat op het punt om je aan te melden voor de bachelor Management, Society & Technology. Dat doe je via de website van Studielink.

De Universiteit Twente hanteert verschillende deadlines voor de aanmelding, afhankelijk van de opleiding, je nationaliteit en het toelatingsdiploma. Je kunt je vanaf oktober inschrijven als je het jaar daarop in september met de opleiding wilt starten. Check de toelatingseisen om er zeker van te zijn dat jij je in Studielink voor deze bachelor kunt aanmelden. 

Schrijf je nu in via Studielink!
inschrijven

Studiekeuzecheck

Het is belangrijk dat je een opleiding kiest die goed bij je past, zodat je je studie met succes kunt doorlopen. De Studiekeuzecheck is een van de instrumenten die we daarvoor inzetten. Als je je via Studielink hebt aangemeld, nodigen we je uit om – vrijwillig, niet verplicht – deel te nemen aan de Studiekeuzecheck. Het studiekeuzecheckprogramma is bedoeld voor studenten die zich via Studielink hebben aangemeld, alleen voor de bachelor Management, Society and Technology bieden wij ook in de oriëntatiefase deze mogelijkheid. Maak er vooral gebruik van!

KOM OP GESPREK!

Kom van gedachten wisselen over jouw toekomst en deze opleiding. Maak een afspraak met onze studieadviseur of opleidingsdirecteur. Na dit gesprek weet je meer over deze bachelor en wat je ervan kunt verwachten. Heb je interesse in zo'n gesprek? Neem dan contact op met Martin de Nobel. Mocht je je willen aanmelden voor een meeloopdag, dan kan het gesprek op dezelfde dag plaatsvinden. 

Martin de Nobel Onderwijscoördinator
Meld je je na 1 mei aan?

Vanaf 1 mei is het nog steeds mogelijk om je in te schrijven voor de opleiding Management, Society and Technology aan de University of Twente, maar je hebt dan niet automatisch recht op een Studiekeuzecheck. Wil je toch een gesprek te voeren? Neem dan contact met ons op om te vragen wat de mogelijkheden zijn.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies