GEFELICITEERD! JE STUDIEKEUZE is GEMAAKT. NU kan je je AANMELDEN VOOR DE BACHELOR Management, Society & Technologie.

Inschrijven doe je online via Studielink. De Universiteit Twente hanteert verschillende deadlines voor de aanmelding, afhankelijk van de opleiding, je nationaliteit en het toelatingsdiploma. Je kunt je vanaf oktober inschrijven als je het jaar daarop in september met de opleiding wilt starten. 

Schrijf je nu in via Studielink!
inschrijven

Studiekeuzecheck

Als je je voor 1 mei hebt ingeschreven via Studielink voor een opleiding aan een universiteit in Nederland heb je recht op een studiekeuzecheck. Zie dit als een finale check voor jezelf en de opleiding. De studiekeuzecheck kan voor iedere opleiding verschillend zijn. Dit geldt overigens niet voor opleidingen met numerus fixus of (decentrale) selectie. Op de website van Student Services vind je meer informatie over numerus fixus / decentrale selectie en de verschillende stappen in de aanmeldprocedure voor scholieren met een Nederlands (vwo) diploma of studenten met een buitenlands diploma.

Aanmelding na 1 mei in studielink

Je kan je ook na 1 mei nog steeds voor de meeste opleidingen aan de Universiteit Twente aanmelden in Studielink. Hoewel je geen recht meer hebt op een studiekeuzecheck, kan het goed zijn dat de opleiding je vraagt om alsnog deel te nemen aan de studiekeuzecheck. Om te weten of dat het geval is bij de desbetreffende opleiding, check je het tabblad 'studiekeuzecheck' op de pagina Toelating & Inschrijving van de specifieke opleidingswebsite.

Waar kunnen we je mee helpen?
Vraag het Student Services
Student Services geeft je meer informatie over bijvoorbeeld numerus fixus, decentrale selectie en de verschillende stappen in de aanmeldprocedure voor scholieren met een Nederlands (vwo) diploma of studenten met een buitenlands diploma.
Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies